cu bicicleta

da dom'le!
a venit primavara. (cu toate ca e destul de frig.... dar nu e treaba mea)
si revin la scris cu un subiect bomba. sper sa nu blochez serverul.
deci azi, adica ieri 27 aprilie, mi-am inchiriat o bicicleta. de acolo de la drept.
trebuia sa ajung pana in complexul comercial din militari (acolo la decathlon) si, cu geniul si stiinta mea, am hotarat ca acest mijloc de transport era cel mai potrivit.
bicicleta: facea un zgomot ciudat, nu m-am dus sa cer alta stiind ca oricum nu e niciuna in firea ei.
dupa 5 minute de mers ( de zgomot ciudat ) m-am oprit. am depistat sursa de zgomot, am indoit o piesa din metal care atingea lantul si zgomotul a disparut. evident m-am murdarit de vaselina si pe maini si pe pantaloni.
tin sa precizez ca bicicleta a mers perfect in urmatoarele 10 min, apoi a inceput sa-mi cada lantul. si a tot cazut de vreo 7-8 ori pana la sfarsitul calatoriei mele. eroilor - decathlon - eroilor.
in ciuda lantului care incerca sa-si gaseasca locul sau in spatiu, tin sa precizez ca la intoarcere am reusit sa parcurg traseul cot la "cot" cu un 336. si nu am trecut pe rosu decat la doua semafoare.
deci oricine are o bicicleta putin mai rasarita poate renunta la abonamentul ratb macar pe timp de vara. personal chiar recomand.
eu nu detin acea bicicleta putin mai rasarita (desi incerc de vreo 3 ani sa mi-o cumpar) deci pentru moment ma multumesc cu "portofelul electronic".
inca ceva. traficul a fost destul de lejer, deci s-a circulat cu viteze de oras, nu de coloana. totusi soferii au fost foarte atenti la mine si mi-au lasat loc sa trec. bine inteles ca au exista si exceptii, si anume doi soferi de tir care m-au depasit si apoi mi-au taiat calea facand dreapta. probabil acesti soferi de tiruri, acesti zei ai soselelor inca nu au aflat de existenta muritorilor (biciclisti si motociclisti).
deci, in mare, treaba cu bicicletele astea e ca e destul de misto. am zis!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu